Concurs social Hunter

11 Feb
/
11 Feb

El Centre d’Equitació Poni Club Catalunya està organitzant un concurs social Hunter per celebrar el Carnaval 2024, que tindrà lloc el dia 11 de febrer. Els concursos Hunter es centren en la manera com els cavalls i els seus genets es mostren en una pista d’obstacles, destacant l’estil, el ritme, i la manera de saltar.

Preparació: Assegura’t de preparar-te adequadament per al concurs. Això inclou entrenament tant per a tu com per al teu cavall, així com familiaritzar-te amb les regles i expectatives del concurs Hunter.

Equip i vestimenta: Comprova quin tipus d’equip i vestimenta són requerits o recomanats per al concurs. En els concursos Hunter, sovint es valora l’aparença pulcra i professional.

Arribada i horaris: Planifica arribar amb suficient antelació el dia del concurs per poder registrar-te, escalfar i preparar-te sense presses. Assegura’t de conèixer l’horari del teu torn per a competir.

Participació i diversió: Mentre que competir és emocionant, recorda també gaudir de l’experiència. Els concursos socials són una gran oportunitat per a aprendre, conèixer a altres aficionats de l’equitació, i passar-ho bé celebrant el Carnaval.

Inscripció: Reserva la teva plaça aquí.

Recorda que el més important és gaudir de l’experiència i aprendre del procés. Els concursos són una gran oportunitat per a desenvolupar habilitats i construir una relació més forta amb el teu cavall. ¡Molta sort en el teu concurs!