Exàmens de Galops

04 Feb
/
04 Feb

Els exàmens de Galops són proves destinades a acreditar els coneixements i habilitats en l’equitació. Aquests nivells solen cobrir aspectes bàsics com el maneig i cura dels cavalls, així com habilitats de muntar a cavall.

Aquí tens algunes recomanacions sobre com procedir si estàs interessat:

  1. Parla amb el teu monitor o monitora: És important que discuteixis amb el teu instructor d’equitació sobre la teva preparació per a l’examen. El monitor pot oferir-te consells específics i ajudar-te a determinar si estàs llest per presentar-te al nivell que desitges.
  2. Inscripció a l’Examen: “Apunta’t aqui”.
  3. Preparació per l’Examen: Assegura’t de practicar i revisar tots els coneixements i habilitats necessaris per als nivells que et presentaràs. Això pot incloure aspectes teòrics sobre el maneig del cavall, així com habilitats pràctiques de muntar.
  4. Confirmació de la data i hora: L’examen està programat per al diumenge 4 de febrer. Assegura’t de confirmar l’hora exacta i qualsevol detall relacionat amb el lloc i el procés de l’examen.
  5. Limitació de places: Com s’indica que les places són limitades, és recomanable que et registres tan aviat com sigui possible per assegurar-te un lloc.

Si tens més preguntes o necessites més informació específica, potser voldries parlar directament amb els responsables