Petita Escola

Activitats, classes i casals amb ponis a Barcelona per infants de 3 a 7 anys

Descobreix les millors activitats amb ponis per a infants a Barcelona! A La Petita Escola, situada dins el reconegut Poni Club Catalunya, oferim una varietat d’activitats úniques per a nens de 3 a 7 anys. El nostre centre, un oasi d’aprenentatge i diversió, es troba immers en el tranquil ambient de la Vall de Sant Just, a només 10 minuts de Barcelona.

La Petita Escola, situada a l’entrada del Poni Club, es troba en un lloc tranquil i segur, allunyat de l’Escola d’Equitació, oferint un ambient ideal per als nens i nenes de 3 a 6 anys. Aquest espai únic està dissenyat específicament per fomentar l’aprenentatge i l’amor pels cavalls en els més petits.

Característiques de la Petita Escola:

  1. Pistes Pròpies: Disposa de pistes adaptades a la mida i les necessitats dels nens petits, garantint una experiència d’aprenentatge segura i divertida.
  2. Guardaarnesos i Paddocks: Equipaments especialment pensats per a la cura i el manteniment dels ponis, permetent als nens interactuar i aprendre sobre el cuidat dels animals.
  3. Entorn Segur: La ubicació apartada proporciona un espai tranquil on els nens poden aprendre i jugar sense distraccions ni perills.

Activitats per a infants:

  • Classes d’Equitació per a Principiants a Barcelona: Enfoca’t en les classes d’equitació per a principiants, on els nens aprenen les nocions bàsiques d’equitació en un ambient segur i divertit. Aquestes sessions són ideals per a introduir els infants en el món dels ponis, promovent al mateix temps el desenvolupament de la seva motricitat i coordinació.
  • Primera Classe amb Ponis: La primera experiència amb ponis és crucial. La nostra sessió “La Teva Primera Classe” està dissenyada per encisar els més petits i introduir-los de manera emocionant al món de l’equitació.
  • Taller de Ponis: Participa en els nostres Tallers de Ponis, on els nens aprenen sobre la cura dels ponis. Aquestes activitats interactives són perfectes per fomentar l’amor pels animals i ensenyar la responsabilitat i el respecte per la natura.
  • Casals i Campaments amb Ponis: Els nostres casals ofereixen una experiència immillorable per als nens durant les vacances. Amb una combinació d’activitats a l’aire lliure, tallers i classes d’equitació, els casals són la manera perfecta d’aprendre mentre es diverteixen.
  • Celebra Festes d’Aniversari amb Ponis: Organitza una festa d’aniversari inoblidable amb nosaltres! Les nostres festes temàtiques amb ponis inclouen activitats divertides i segures, fent d’aquest dia especial una experiència memorable.
  • Visites Escolars Educatives: Oferim visites escolars educatives, proporcionant una oportunitat única perquè els grups escolars aprenguin sobre equitació i el cuidat dels animals en un entorn pràctic i interactiu.

 

A La Petita Escola, ens apassiona crear un ambient on els nens puguin aprendre i créixer. Les nostres activitats amb ponis no només són divertides, sinó que també fomenten valors importants com el respecte, la responsabilitat, i l’amor per la natura i els animals. Visita’ns i deixa que la màgia dels ponis encanti als teus petits!

Necessites més informació?

FAQs

Preguntes freqüents sobre la primera classe en poni.

 

La Petita Escola està especialitzada en nens i nenes de 3 a 6 anys. El nostre programa i instal·lacions estan dissenyats per satisfer les necessitats d’aquest grup d’edat, oferint una experiència d’aprenentatge segura i adaptada.

No, no és necessària experiència prèvia. La nostra “primera classe” està especialment dissenyada per als principiants i proporciona una introducció bàsica i divertida al món dels ponis i l’equitació.

Podeu inscriure el vostre fill/a contactant-nos directament a través del nostre correu electrònic, telèfon o visitant les nostres instal·lacions. Estarem encantats de proporcionar-vos tota la informació necessària i ajudar-vos en el procés d’inscripció.

La seguretat és la nostra màxima prioritat. Totes les nostres activitats estan supervisades per professionals qualificats. A més, les nostres instal·lacions estan dissenyades per garantir un entorn segur i controlat. Proporcionem també l’equipament de seguretat necessari com ara cascs, i ens assegurem que tots els nens rebin instruccions clares sobre com interactuar amb els ponis de manera segura.