Competicions

Competicions i concursos

A les nostres instal·lacions realitzem regularment concursos de Salt, Doma Clàssica, Complet i Pony Games.

També participem en l’organització de:

  • Lliga de Barcelona de Salt
  • Lliga de Barcelona de Doma Clàssica

 

Els alumnes que ho desitgin també podran participar en concursos territorials i nacionals fora del club acompanyats pels nostres instructors.

CAL ESTAR FEDERA’T/DA.

Apunta't al proper concurs

FAQs

Preguntes freqüents sobre concursos.

 

Concursos de salt

Els genets i cavalls han de superar una sèrie d’obstacles en un recorregut determinat. Depenent del nivell de competició, els obstacles poden variar en altura i dificultat tècnica. Aquests concursos solen ser emocionants i ràpids, ja que els genets han de demostrar l’habilitat i destresa del seu cavall per a saltar els obstacles sense derrocar-los ni cometre faltes.

Concursos de doma

S’enfoquen en l’elegància i precisió dels moviments del cavall. En aquesta disciplina, els genets han de dur a terme una sèrie de figures i exercicis predefinits en una pista de domatge. Cada moviment es puntua segons la seva execució, i es premia l’harmonia entre el genet i el cavall, així com la qualitat dels moviments i l’obediència del cavall.

Concursos de cross

Combinen elements de l’equitació de salt i l’equitació de camp. En aquesta disciplina, els genets han de superar una sèrie d’obstacles naturals, com a troncs, tanques i fossats, en un recorregut a camp obert. El cross és una prova exigent que posa a prova la resistència i agilitat del cavall, així com l’habilitat del genet per a prendre decisions ràpides i precises durant el recorregut.

Promoure la destresa dels genets i la qualitat dels cavalls.

A més de premiar el rendiment esportiu, aquests concursos també fomenten la companyonia entre els participants i brinden una oportunitat perquè els genets puguin mostrar les seves habilitats en un entorn competitiu i divertit.