Primera clase

Bateig Hípic: per a nens/es a partir de 7 anys i també per adults

Aproximadament 1h30 d’activitat

  • Per a nens a partir de 8 anys

Una bona manera de descobrir si us agrada l’equitació.

Activitat reduïda de màxim 5 nens

S’aprendrà les normes de seguretat, preparació i cura del poni/cavall abans i després de la munta, muntar i desmuntar correctament, avançar al pas, parar, girar i un cop es tingui l’equil·libri necessàri: el trot.

No podran romandre a les nostres instal·lacions un cop finalitzada l’activitat.
 
VESTIMENTA NECESSÀRIA
  • Pantalons llargs còmodes (si pot ser elàstics, evitar texans) i calçat tancat (si pot ser botes de muntanya o per la pluja, evitar sabatilles amb velcro).

PROTOCOL

  • Hauran d’arribar a l’hora reservada i anar directament davant la oficina del club.

Preu: 35 €

No cal estar federat/da per a realitzar aquestes sessions.

Reserva la teva primera classe.

FAQs

Preguntes freqüents sobre la primera classe.

 

No necessàriament! No es requereix experiència prèvia amb ponis/cavalls per a participar en aquesta activitat.

És un primer contacte amb el ponis per a saber si als nens/as els hi agrada el món de l’hípica.

Si la persona té ganes de seguir practicant la hípica, intentarem buscar un grup on encaixi i pugui seguir amb la pràctica d’aquest esport.

És una experiència educativa i divertida, dissenyada perquè els nens/es coneguin i es familiaritzin amb els cavalls i aprenguin els conceptes bàsics de l’equitació.

Durant el bateig hípic, tindran l’oportunitat de muntar a cavall, sota la supervisió d’un instructor qualificat. Se’ls ensenyarà com pujar-se al cavall de manera segura, com subjectar les regnes i les indicacions bàsiques per a dirigir al cavall.

A més de muntar a cavall, podran aprendre sobre la cura i l’alimentació dels cavalls, així com sobre la importància de la higiene i el manteniment dels estables.

Aquest tipus d’activitat és una excel·lent oportunitat perquè es desenvolupin habilitats motores, aprendre a treballar en equip i connectar amb la naturalesa a través de la interacció amb els cavalls.

En resum, un bateig hípic és una experiència educativa i divertida que permet iniciar-se en el món de l’equitació i gaudir de la companyia dels cavalls.