Primera clase en poni

La teva primera classe

Aproximadament 1 h d’activitat

  • Per a nens i nenes entre 3 i 7 anys

Una bona manera de descobrir si us agrada l’equitació.

Activitat reduïda de màxim 5 nens/es

S’aprendrà les normes de seguretat, preparació i cura del poni abans i després de la munta, muntar i avançar al pas, parar, girar i un cop es tingui l’equilibri necessari: el trot.

No podran romandre a les nostres instal·lacions un cop finalitzada l’activitat.
 
VESTIMENTA NECESSÀRIA
  • Pantalons llargs còmodes (si pot ser elàstic, evitar texans) i calçat tancat (si pot ser botes de muntanya o per la pluja, evitar sabatilles amb velcro).

PROTOCOL

  • Hauran d’arribar a l’hora reservada i anar directament a la Petita Escola.

Preu: 25 €

Reserva la teva primera classe.

FAQs

Preguntes freqüents sobre la primera classe en poni.

 

No necessàriament! No es requereix experiència prèvia amb ponis per a participar en aquesta activitat.

És un primer contacte amb el ponis per saber si als infants els hi agrada el mon de la hípica.

Si el nen o nena té ganes de seguir practicant la hípica, buscarem un grup on encaixi i pugui seguir amb la pràctica d’aquest esport.

Els ponis són una raça petita de cavalls i es caracteritzen per la seva grandària compacta i el seu temperament suau. Encara que són petits, els ponis són forts i poden ser molt ràpids.

A més de la seva grandària, els ponis tenen diferents colors i patrons en el seu pelatge. Podem trobar ponis de colors com a blanc, negre, marró i gris, i també combinacions d’aquests colors. Alguns ponis tenen taques o ratlles en el seu pelatge, la qual cosa els fa encara més especials.

Els ponis són animals molt intel·ligents i amigables. Els encanta interactuar amb els humans i poden ser entrenats per a realitzar diferents activitats, com saltar obstacles, passejar i fins a participar en competències. També són molt bons animals de companyia i poden ser excel·lents mascotes.