Empreses

Coaching, Team Building

Per reforçar els vincles entre els equips de treball, us oferim la possibilitat de sortir a l’aire lliure i participar tots junts a una activitat amb cavalls a les nostres instal·lacions.

Consulta les activitats que oferim per a les empreses.

També podem organitzar l’activitat segons les vostres necessitats.

Consulta les activitats

FAQs

Preguntes freqüents sobre les activitats per a empreses

 

El Coaching amb cavalls és una metodologia que utilitza la interacció i la connexió amb aquests magnífics animals per a potenciar el desenvolupament personal i professional. A través de diferents exercicis i activitats, els cavalls ens brinden valuoses lliçons sobre lideratge, comunicació, treball en equip i autenticitat.

La principal diferència radica en l’ús dels cavalls com coaches. A diferència del Coaching tradicional, on el coach treballa directament amb el client, en el Coaching amb cavalls s’incorpora la presència dels equins com a catalitzadors d’aprenentatge. Els cavalls són animals molt sensibles i reflecteixen de manera instantània les nostres emocions i comportaments, la qual cosa ens brinda una retroalimentació immediata i sincera.

El Coaching amb cavalls ofereix una àmplia gamma de beneficis. Alguns d’ells inclouen el desenvolupament d’habilitats de lideratge, millora en la comunicació efectiva, augment de la confiança i autoestima, desenvolupament d’habilitats de treball en equip, gestió de l’estrès i la por, i millora de la presa de decisions.

El Team Building amb cavalls és una activitat grupal que busca enfortir les relacions interpersonals, la col·laboració i el treball en equip a través de la interacció amb els cavalls. A través de dinàmiques i desafiaments, els participants aprenen a comunicar-se de manera clara, establir metes comunes i confiar en els seus companys.

No necessàriament! No es requereix experiència prèvia amb cavalls per a participar en activitats de Coaching o Team Building. Els cavalls són animals molt intuïtius i adaptables, per la qual cosa s’adaptaran al teu nivell d’experiència.