Primer contacte

Primer contacte amb ponis per a infants de 3 a 7 anys

La nostra pàgina de “Primer Contacte amb Ponis” està dedicada a introduir els més petits, d’edats compreses entre 3 i 7 anys, en el món màgic de l’equitació. Entenem la importància d’un primer contacte positiu amb els ponis, i per això, oferim una experiència didàctica, segura i divertida, perfecta per encendre una passió duradora per aquests meravellosos animals.

Pàgina: Primer Contacte amb Ponis per a Infants de 3 a 7 Anys

Introducció al Món dels Ponis: La nostra pàgina de “Primer Contacte amb Ponis” està dedicada a introduir els més petits, d’edats compreses entre 3 i 7 anys, en el món màgic de l’equitació. Entenem la importància d’un primer contacte positiu amb els ponis, i per això, oferim una experiència didàctica, segura i divertida, perfecta per encendre una passió duradora per aquests meravellosos animals.

Primera Classe: La “Primera Classe” és una sessió introductòria pensada especialment per a nens i nenes que no han tingut contacte previ amb l’equitació. Durant aquesta classe, els infants aprenen les nocions bàsiques sobre els ponis, incloent la manera de comportar-se al seu voltant, les tècniques de muntar i desmuntar, i les primeres nocions de com moure’s amb el poni sota supervisió experta. La durada d’aquesta classe és ideal per mantenir l’atenció dels nens, garantint una experiència educativa i estimulant.

Volta en Poni: La nostra activitat de “Volta en Poni” és perfecta per als infants que volen experimentar l’equitació per primera vegada. Aquesta activitat es realitza en un entorn controlat i segur, amb la supervisió constant del nostre personal qualificat. És una manera excel·lent perquè els nens guanyin confiança i comoditat al voltant dels ponis, tot gaudint d’una experiència única.

Taller de Ponis: El “Taller de Ponis” ofereix als nens una oportunitat interactiva d’aprendre sobre el cuidat dels ponis. En aquest taller, els nens participen en activitats com el raspallat, la cura bàsica i l’alimentació dels ponis, a més d’aprendre sobre la seva conducta i necessitats. Aquestes activitats pràctiques són fonamentals per fomentar el respecte pels animals i ensenyar sobre la responsabilitat de cuidar-los.

Aquestes experiències estan dissenyades per ser les primeres passes dels infants en el món de l’equitació, proporcionant una base sòlida i un amor per aquests animals que poden durar tota la vida. Al Poni Club Catalunya, ens comprometem a oferir una introducció a l’equitació que sigui tant educativa com emocionant per als més petits.

Necessites més informació?

FAQs

Preguntes freqüents sobre la primera classe en poni.

 

La Petita Escola està especialitzada en nens i nenes de 3 a 6 anys. El nostre programa i instal·lacions estan dissenyats per satisfer les necessitats d’aquest grup d’edat, oferint una experiència d’aprenentatge segura i adaptada.

No, no és necessària experiència prèvia. La nostra “primera classe” està especialment dissenyada per als principiants i proporciona una introducció bàsica i divertida al món dels ponis i l’equitació.

Podeu inscriure el vostre fill/a contactant-nos directament a través del nostre correu electrònic, telèfon o visitant les nostres instal·lacions. Estarem encantats de proporcionar-vos tota la informació necessària i ajudar-vos en el procés d’inscripció.

La seguretat és la nostra màxima prioritat. Totes les nostres activitats estan supervisades per professionals qualificats. A més, les nostres instal·lacions estan dissenyades per garantir un entorn segur i controlat. Proporcionem també l’equipament de seguretat necessari com ara cascs, i ens assegurem que tots els nens rebin instruccions clares sobre com interactuar amb els ponis de manera segura.