Clases

Nens/es a partir de 7 anys i Adults

Comptem amb una àmplia combinació d’horari i nivells per adaptar-nos a les diferents necessitats dels nostres clients.

A les nostres classes s’imparteixen les següents disciplines:

  • Doma clàssica
  • Salt d’obstacles
  • Cross
  • Pony Games.

Classes setmanals particulars i en grup de dilluns a diumenge

Grups organitzats per edat i nivell dels alumnes.

Màxim 7-8 alumnes per classe.

Quotes trimestrals (1 hora, 2 o 3 hores setmanals).

Els alumnes s’encarreguen de preparar i despreparar els ponis/cavalls amb la supervisió de la nostra ajudant de pati.

Imprescindible estar federat/da

Apunta't a l'Escola d'Equitació

FAQs

Tota la informació de l’Escola d’Equitació.

 
OBLIGACIONS DEL GENET PER A LA PRÀCTICA SEGURA DE L’EQUITACIÓ

Estar en possessió de la Llicència Federativa vigent (genets a partir de 5 anys) En cas d’accident els alumnes s’hauran de dirigir per a ser atesos, a un dels Centres Sanitaris amb consorci amb la Federació Catalana d’Hípica. Ús del casc homologat i la vestimenta adequada a les classes (a partir de Galop 2 també ús de l’armilla protectora).

 

FUNCIONAMENT DE LES CLASSES

No es permet muntar cap cavall/poni del club si no hi ha un monitor a la pista. Els cavalls/ponis seran assignats pel monitor/a, sempre tenint en compte el nivell, edat i constitució física de cada alumne. A les classes estan compreses l’activitat de munta i altres explicacions peu a terra que el monitor/a cregui necessàries per a la formació eqüestre de l’alumne. Per a un màxim aprofitament de les classes, cal que els alumnes es presentin al club amb 30 minuts d’antelació, per tal de preparar el cavall/poni. L’alumne s’encarregarà de tornar i deixar el cavall/poni i el material emprat en bones condicions. El club no es fa responsable dels alumnes fora d’horari de classe. És obligatori recollir els alumnes durant els 20 minuts posteriors a la finalització de la classe.

 

RECUPERACIÓ DE CLASSES

Seran recuperables quan s’hagi avisat a l’oficina amb una antelació mínima de 24 hs. En cas contrari es perdrà el dret a recuperació. Disposarà de 30 dies per recuperar-les en activitats de dilluns a dijous o alguns diumenges i períodes no lectius proposats pel club. En cas que aquest temps s’excedeixi es perdrà el dret a recuperació. Els festius o dies no lectius no seran recuperables (consulteu calendari vigent del curs) Les classes en dies plujosos seran teòriques i no seran recuperables. Les classes no realitzades no es descomptaran de la quota trimestral.