Galops

Regularment realitzem els exàmens oficials de la FCH i de la RFHE de Galops 1 al 7 (nivells d’equitació)

Disposem de monitors homologats per a examinar a les nostres instal·lacions dels Galops 1 al 3 i 5 i 6.

Per als Galops 4 i 7 ve un examinador extern al club.

Possibilitat de passar exàmens a persones alienes al club, amb cavall particular o nostre.

Oferim també cursets de preparació pels exàmens.

Al llarg del curs convoquem exàmens de galops.

Durant els cursets intensius també preparem a l’alumnat per a poder-se presentar.

Imprescindible estar federat/da.

Demana més informació

FAQs

Preguntes freqüents sobre els examens de galops.

 

L’examen de galop és una prova que es realitza en l’equitació per a avaluar el nivell d’habilitat i coneixement dels genets. Es divideix en diversos nivells, des del galop bàsic fins al galop més avançat.

Es requereix tenir una certa edat mínima i haver aconseguit el nivell d’habilitat i coneixement necessari per a cada nivell de galop.

L’examen de galop avalua les habilitats del genet en diferents àrees, com a equilibri, posició correcta, maneig del cavall, control de velocitat i direcció, salts, coneixements bàsics de primers auxilis equins, entre altres.

L’examen de galop consta de diverses parts, com una prova pràctica muntant a cavall per a avaluar les habilitats del genet, una prova teòrica per a avaluar els coneixements sobre equitació i cura dels cavalls, i possiblement una prova de salt si el nivell de galop el requereix.

Per a preparar-te per a l’examen de galop, és recomanable prendre classes regulars d’equitació amb un instructor qualificat, practicar muntant a cavall regularment, estudiar els manuals i materials d’estudi proporcionats pel centre hípic i participar en classes teòriques que cobreixin els coneixements necessaris per al nivell de galop que desitja obtenir.

Obtenir els diferents nivells de galop és important per a demostrar les teves habilitats i coneixements en l’equitació. Els diferents nivells et permetran avançar cap a metes cada vegada més altes i t’obriran oportunitats per a participar en competències eqüestres i activitats relacionades amb el món de l’hípica. A més, els nivells de galop són reconeguts i valorats en la comunitat eqüestre.