Com cada any el club a participat a la Marató de TV3

La Fundació La Marató de TV3 té com a objectiu principal fomentar la recerca biomèdica a partir dels fons econòmics obtinguts en el programa. Aquest impuls a la investigació es fa a partir del finançament de projectes de recerca, liderats per científics de les principals institucions catalanes.

L’activitat investigadora finançada per la Fundació fomenta la recerca transversal i translacional, com ho demostra la progressiva inversió en projectes de recerca bàsica i clínica i en projectes coordinats, fet que implica el treball en xarxa de diferents institucions.

La Fundació fomenta la recerca biomèdica de malalties cròniques o sense guariment conegut a partir dels fons econòmics obtinguts en el programa de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio. Des del 2006 i de forma bianual, la Fundació La Marató de TV3 obre una convocatòria pública de propostes de malalties que té com a objectiu implicar la societat civil en la tria del tema del programa. La crida està oberta a associacions de pacients i de familiars de malalts, així com també les d’entitats de recerca, societats científiques i de professionals de l’àmbit de la salut, que estiguin inscrites en el registre d’entitats jurídiques del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.

Varem conseguir recaptar més de 700 €