BTV. El mitjà de proximitat de Barcelona

Dissabtes i diumenges a les 08 h i 09:25 h

Dissabte 21 de setembre Avui dissabte els nens i nenes del Club Natació Barcelona que fan de catareporters ens introdueixen al món del triatló. La Marina, catareportera del programa, entrevista Mercè Canela, directora de la revista ‘Cavall Fort’. Visitem la Petita Escola del Poni Club Catalunya de Sant Just Desvern. Amb Rollergrind 360 us ensenyem una activitat que podeu fer els caps de setmana, passejar en patins de línia pels carrers de Barcelona. Visitem els nens i nenes que fan teatre musical a l’Escola Som-hi dansa. Parlem de robòtica i drons amb els nens del casal dels Lluïsos de Gràcia i l’Abril, catareportera, ens explica com ha anat la Cursa Solidària Nik Horta.

Diumenge 22 de setembre Avui diumenge comencem el programa passejant en patins de línia pels carrers de Barcelona. L’Abril, catareportera, ens explica com ha anat la Cursa Solidària Nik Horta. Visitem la Petita Escola del Poni Club Catalunya de Sant Just Desvern. Parlem de robòtica i drons amb els nens del casal dels Lluïsos de Gràcia. La Marina, catareportera del programa, entrevista Mercè Canela, directora de la revista ‘Cavall Fort’. Els nens i nenes del Club Natació Barcelona que fan de catareporters ens introdueixen al món del triatló i visitem els nens i nenes que fan teatre musical a l’Escola Som-hi Dansa.

També podreu veure el programa en directe aquí.

Al nostre facebook podreu anar veient els vídeos dels reportatges per separat, a més de propostes, agenda cultural, activitats per fer en família…

I els més impacients, des de divendres a la tarda, ja podreu gaudir dels vídeos a la nostra playlist del canal youtube de betebé.