Clínic de Trec dels dies 5-6 de novembre

Aquest cap de setmana vàrem realitzar un clínic de TREC d’una durada de dos dies impartit pel Francesc Rabat i Ricard Monfort on hi varen participar un total de 9 adults i 9 adolescents. El primer dia varen dur a terme el curs d’orientació, de manera innovadora per a tots i totes.

L’objectiu d’aquest dia era aprendre a llegir mapes, utilitzar la brúixola a partir d’unes fitxes. Un cop acabada la teoria varen posar en pràctica peu a terra els continguts mostrats.

El segon dia va estar format per dues proves on es va fer primer l’orientació per la muntanya a cavall i varen finalitzar amb les proves de terreny variat en format de concurs.

Moltes gràcies als professionals que ens varen fer possible aquest clínic tan innovador pel nostre centre, aquest ens ha animat a realitzar un proper concurs de TREC el pròxim 20 de novembre.

Animem a tots els alumnes que vulgui participar-hi en aquesta nova disciplina per tal de descobrir una nova manera de gaudir amb el cavall (Aquells que no hagin realitzat el clínic tindran una prova adaptada).