Concurs Social Doma Clàssica 23 de Gener

Aquest diumenge dia 23 vàrem celebrar el primer concurs social al nostre centre, aquest el va protagonitzar la disciplina de doma clàssica, ja que aquest any s’ha iniciat un nou projecte conjunt l’escola d’equitació i la petita escola treballant aquesta disciplina.

El concurs començava a les 10 h del matí amb els més petits realitzant la reprise APPrèvia amb els ponis A de la Petita Escola, seguidament varen enllaçar la mateixa categoria uns 12 alumnes més amb ponis i cavalls. A les 11:30 h començava la categoria AP amb un total de 8 participants y una hora més tard, debutaven dos binomis de la categoria més elevada que varen ser les reprises Galope 7 i R3.


El concurs va finalitzar a la 13:30 h amb l’entrega de premis de tots els participants juntament amb un diploma especial i la reprise.

Enhorabona a tots els participants, cada un dels binomis que varen concursar varen fer molt bona presentació, agraïm també l’assistència del jutge que ens va ajudar a l’hora de trobar millores en les reprises, per tal d’anar treballant en les classes i futures competicions.