El Centre d’Equitació Poni Club Catalunya amb la Marató de TV3

Coincidint amb la festa de Nadal del Poni Club Catalunya es varen celebrar dos concursos col·laborant amb la marató de TV3. El dia 12 de desembre a la Petita Escola vàrem celebrar la gimcana de Nadal amb els més petits. L’activitat es va desenvolupar durant tot el matí i constava de 5 proves amb la temàtica de Nadal, els reis mags i el pare Noel. Com cada any, la gimcana de Nadal de la Petita Escola va ser un èxit, sent un dia molt especial pels més petits.

El següent cap de setmana dia 19 de desembre amb el mateix motiu es va celebrar un concurs de Pony Games. En aquest varen poder-hi participar alumnes, pares i mares d’aquest, per tal de fer-ne un dia especial i familiar. Aquest es va organitzar en nivells i edats, tenint una durada de tot el matí.

Tots els participants de les dues activitats varen obtenir el seu premi nadalenc.

El mateix temps, també es varen recaptar fons fent un sorteig d’un pernil i un photocall de Nadal seguint la tradició de la Petita Escola aquest any es varen fer aquestes activitats els dos dies, per tal de donar l’oportunitat de què tothom pogués aportar el seu granet de sorra a la Marató de TV3. El nostre centre està molt agraït de la gran participació que vàrem tenir, ja que gràcies a tots i totes hem pogut fer un bon donatiu a la Marató de TV3.