El CEPCC sempre amb la Marató de TV3

El passat diumenge 20 de Desembre vàrem celebrar la festa de Nadal al Poni Club Catalunya.
Els participants feien una donació de 5 € per la Marató de TV3 d’enguany, que com ja sabeu, està enfocada a la investigació per aturar la pandèmia.
Tot el nostre equip està molt agraït per la confiança i suport rebut en aquest complicat període, per part dels nostres alumnes, clients, amics i companys.

A les nostres instal·lacions, dues gimcanes van començar a l’hora: una amb els alumnes de la Petita Escola de Ponis (nens/es de 3 a 7 anys) i una amb els alumnes de l’Escola d’Equitació (nens/es a partir de 8 anys).

La Petita Escola de Ponis la va realitzar a la Pista de Cros (Camp de les Oliveres). Allà havien de fer un recorregut de proves i obstacles amb temàtica nadalenca.
L’activitat, que va ser un èxit, va transcórrer sense incidències i en un ambient familiar on tothom va gaudir d’un divertit dia hípic esplèndid amb total seguretat.

A l’Escola d’Equitació els equips participants havien d’anar seguint les instruccions que trobaven pel camí, realitzant diferents proves dins i fora de les nostres instal·lacions.

Agraïm a tots la vostra participació i en especial, als pares i amics que van col·laborar fent d’aquestes gimcanes una activitat emocionant i segura pels participants.

En aquests moments, ens toca fer activitats en format reduït i seguir els protocols sanitaris pel bé de tothom, però esperem que hàgiu gaudit d’aquest dia tant com ho hem fet nosaltres.

És un plaer treballar per vosaltres, formeu part de la nostra gran família.

RECAPTE PER LA MARATÓ 412 €!
Per distracció o emoció dels participants a les gimcanes ens manquen algunes donacions… un cop es facin efectives a la nostra oficina, farem l’ingrés al compte de la Marató i publicarem el resguard de l’ingrés.

  • Photocall Petita Escola: 102€
  • Gimcana Petita Escola 85€
  • Gimcana Escola d’Equitació 85€