Estrenem nova web

Sant Just, Catalunya – El Poni Club Catalunya, un dels centres d’equitació més reconeguts de la regió, ha estrenat recentment la seva nova pàgina web, desenvolupada amb la tecnologia WordPress. Aquest nou lloc web, que marca un pas endavant en la modernització i l’accessibilitat digital del club, ha estat possible gràcies a la subvenció rebuda del Programa Kit Digital, una iniciativa destinada a impulsar la digitalització de les empreses espanyoles.

La nova web ha estat desenvolupada per TIMIT, una empresa de desenvolupament web amb seu a Sant Just. TIMIT és coneguda per la seva expertesa en crear solucions digitals a mida que ajuden a les empreses a millorar la seva presència en línia i a oferir una experiència d’usuari millorada.

La nova plataforma del Poni Club Catalunya ofereix una interfície d’usuari intuïtiva i un disseny elegant que reflecteix l’essència del club. Els visitants del lloc poden trobar fàcilment informació sobre classes, activitats, instal·lacions, i notícies recents. A més, el lloc web està optimitzat per a tots els dispositius, assegurant que els usuaris puguin accedir a la informació des de mòbils, tauletes i ordinadors.

“Estem encantats de llançar aquesta nova web, que representa un salt significatiu en la nostra comunicació digital i en l’engagement amb la nostra comunitat”, va declarar el gerent del Poni Club Catalunya. “Amb la col·laboració de TIMIT i el suport del Programa Kit Digital, hem pogut crear un lloc que no només és atractiu visualment, sinó també fàcil d’utilitzar per als nostres membres i visitants”.

La nova web ja està disponible i el club convida a tots els interessats a visitar-la per descobrir tot el que el Poni Club Catalunya té per oferir.