Participació al concurs de la Lliga de Doma Clàssica de Barcelona a l’hípica Iriscar

El diumenge 30-1-2022, vàrem carregar els ponis i cavalls al camió dirigint-se cap a Seva a l’hípica Iriscar. Aquest 3r concurs de la Lliga de doma clàssica de Barcelona s’iniciava a les 10 del matí amb dues pistes de concurs en diferents categories.

Nosaltres arribàvem a l’hípica a les 10 h on juntament amb tot l’equip vàrem preparar els ponis, trenant-los perquè llueixin a la pista. Els primers a participar varen ser els que realitzaven l’APP. En aquesta categoria vàrem obtenir un pòdium a la categoria de ponis amb el binomi muntant a la Candela i l’amazona Yanira L.
També vàrem participar en la reprise AP amb ponis B-D on també vàrem obtenir un pòdium de la categoria dels ponis A-B, que el protagonitzaven el Roger M. muntant la Suri.

Els alumnes de la Petita Escola que varen participar-hi varen ser un total de 5, els binomis que es van formar eren: Aya – Salsa, Anabela – Wachita, Darek – Zap, Natalia -Negreta, Cecilia – Apache i de l’escola d’equitació estaven Sophia – Sherif, Carmen – Sherif i els dos binomis que varen aconseguir pòdium. Tots aquests també varen assolir un premi, ja que el més important és participar i que cada alumne millori de manera més personal.

Les professores estem molt orgulloses de l’evolució dels alumnes i de la unió de l’equip. Enhorabona a tots i totes.