La Lliga de Barcelona de Doma Clàssica al Poni Club Catalunya

Com cada any, aquest diumenge dia 12 de febrer es va disputar la tercera competició de la Lliga de Barcelona de Doma Clàssica al Centre d’Equitació Poni Club Catalunya. En total varen participar-hi un total de 120 genets i amazones, que, novament demostraven el treball continu que realitzen, per tal de poder lluir les figures requerides.

L’esdeveniment iniciava a les 10 del matí, però ja era ben aviat i el poble de Sant Just, transitaven els camions, amb els cavalls de tot Catalunya.

El matí començava amb les proves dels més iniciats en aquest món, i finalitzava cap allà a les quatre de la tarda amb l’entrega dels premis de totes les proves. En total varen participar-hi 120 genests i amazones.

Els binomis destacats del Poni Club Catalunya, varen ser de la categoria AP Prèvia, menys 7 anys obtenia la segona posició l’Emma Matsedonskaia muntant la Bimba. En la categoria de més 7 anys varen brillar a pista l’Anabela Tomic muntant el Merlí, on varen dur a terme una reprise amb molta harmonia, aconseguint així la segona posició d’aquesta.

En la categoria de AP els ponis AB varen aconseguir medalla d’or la Júlia Doy muntant a Candela. La medalla de bronze, va ser pel binomi format per la Nora Gil muntant el Hilin Sandlewood on també varen brillar en la reprise R1 aconseguint la primera posició.

El Centre Poni Club Catalunya agraeix la gran participació de totes les hípiques que varen fer possible aquest gran dia, sempre és un gust, també donem l’enhorabona a tots els genets i amazones que varen lluir a la pista de concurs.

(Att: Francesca Barceló Bosch)