Segon concurs de la Lliga de Barcelona de Doma Clàssica

Aquest cap de setmana l’equip de competició de doma clàssica del Centre Poni Club Catalunya va continuar sumant experiències. El passat diumenge dia 13 de novembre varen participar en el segon concurs de la Lliga de Barcelona de Doma Clàssica, una lliga social on es premia la participació a tots els genets i amazones. La competició es va realitzar a les instal·lacions de l’hípica Can Buimira, així que, ben de matí els ponis del club varen ser desplaçats amb el camió fins a Rubí.

Els més petits de l’equip, entrenats a la Petita Escola, varen destacar amb la reprise de APP menors de 7 anys i van obtenir la primera posició el binomi format per l’Emma Matsedonskaia muntant la Bimba. En la categoria d’APP més 7 anys de ponis AB varen destacar en segona posició l’Eva Matsedonskaia junt amb l’Apache i en tercera posició la Quiaona Li muntant la Bimba.
Els més grans de l’equip, varen destacar en la reprise AP, en la categoria de ponis AB. En primera classificació el binomi format per l’alumne Lucie Claret junt amb la Suri i en tercera posició la Júlia Doy muntant la Candela.

Com saben, el món de l’equitació sempre està compost per molts factors, ja que, compartim l’esport amb l’èquid. Per això, cada concurs aporta a cada alumne, experiències i aprenentatges nous. En aquest, va ser tot un èxit, cada alumne que hi va participar, va resoldre de manera molt positiva cada dificultat posada al camí, amb el suport de les seves professores Sisca Barceló i Elisenda Parramon, podent finalitzar així totes les proves.

Aquests resultats obtinguts ens omplen d’orgull a tot l’equip, ja que si un guanya, guanyem tots. Enhorabona a tots els participants i familiars que varen fer possible que aquest diumenge fos tan especial, ara ens toca continuar treballant perquè cada binomi pugui seguir millorant a nivell personal.