Concurs social de la Lliga de Barcelona de Salt d’obstacles

El diumenge dia 20 de febrer, a les instal·lacions del Poni Club Catalunya, va tenir lloc la tercera data de la Lliga de Barcelona de Salt d’obstacles. Aquest va tenir un total de 180 participants de dotze hípiques de la província.
El concurs va començar, a les 9:40 del matí, amb la primera prova de les 14 categories en competició 0,20m ponis AB que va guanyar l’amazona Ariadna Miralles de Can Janàs. En la mateixa alçada en la categoria ponis CD la guanyadora va ser Danae Rodríguez de l’hípica Sol Solet.
En les categories de 0,40m en poni AB Nil Garcia de Les Tanques va quedar en primera posició, així com Julia Tuto de Cardedeu. Encara a 0,40m, però en la categoria de cavalls Noa Serrano de Can Janàs va guanyar la seva prova.
Cap a l’una del migdia varen començar les categories de 0,60m: En ponis BC va guanyar Àngela Sánchez de Les Tanques, en ponis D la Nora Gil del Poni Club Catalunya i Etienne Des Pins de Gavamar va fer el mateix en la categoria de cavalls.
Ja eren les tres de la tarda i sota un sol esplèndid començava la prova de 0,80m, Àngela Sánchez de Cardedeu va guanyar en poni BC, Mar Pastrana amb ponis D va guanyar la medalla d’or per Les Tanques i Ana Sanz va fer el mateix amb el seu cavall per la hípica Cardedeu.
A 0,90cm Victoria Abad de les Tanques i a metre Sandra Hidalgo de la mateixa hípica van guanyar respectivament les seves proves.
Per finalitzar la jornada, la prova de 1,10m obtenia la medalla d’or Maria Romero de Gavamar.

Cap a les set de la tarda i ja de nit es varen entregar els últims premis, finalitzant així una fantàstica jornada d’equitació, salt d’obstacles, i bon ambient. Moltes gràcies a tots els assistents i participants desitjant veure-us aviat en futures competicions.